vrijdag 1 juli 2011

Site is bijna online

Al een poosje ben ik bezig met de voorbereidingen voor de beurs Creatief Oldambt. Het is begonnen met een idee en kijk eens waar we nu al zijn. Het idee kwam, doordat ik naar een creatieve beurs in Hardenberg was geweest en verbaasd was over het aantal bezoekers, de variatie in het aanbod en de grootte van de beurs. Verder naar het noorden moet toch ook zoiets kunnen? De beurs wordt dan wel veel kleiner dan die in Hardenberg - met maar liefst 130 stands! - maar het is de bedoeling dat het toch een redelijk grote beurs wordt, met een gevarieerd aanbod. Oldambt bruist van de creativiteit en het is mooi om dat allemaal bij elkaar te brengen. Maakt je trots op het mooie gebied waarin wij wonen!

Het maken van de site was stap 1, het vinden van standhouders wordt de volgende stap. En dan volgt misschien de belangrijkste: ruchtbaarheid geven aan de beurs! Komt vast goed. Met volle kracht vooruit.

Nog even een grappig detail over het lettertype van deze blog: crafty girls. Dat vond ik nou wel toepasselijk..... De site wordt heel mooi gemaakt door Mark Kalfsbeek van Kalfsbeek Media in Scheemda. Kijk maar eens op www.kalfsbeekmedia.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten