dinsdag 13 september 2011

Hoera! Pink Pepper komt!

Elk evenement kan niet zonder de juiste smaakmakers. En bij ons komt Pink Pepper, het kan niet beter! Met een enorm aanbod aan bijzondere workshops. Wat dacht je bijvoorbeeld van: bonbons maken, portret schilderen, een DJ workshop, een parfum workshop, salsa dansen, percussie etc. Te veel om alles op te noemen. Nieuwsgierig geworden? Kijk zelf maar eens op de uitgebreide agenda. We zijn blij dat ze de beurs komen versterken! Renata en Evi van Pink Pepper gaan 16 oktober een inloopworkshop sieraden maken geven. Je kunt hier ter plekke aanschuiven en een mooi sieraad maken onder hun deskundige begeleiding. De gebruikte materialen worden achteraf berekend. Een uniek sieraad, want er-is-er-maar-1-van!

We kregen net een mailtje dat Creatief Oldambt is opgenomen van de agenda van Vandaag op stap. Een tip als je wilt weten waar iets te doen is. Je kunt zoeken op datum en op provincie. Hartstikke makkelijk toch?

Het loopt prima met de aanmeldingen. We hebben gisteren een mogelijke opstelling gemaakt. We willen een ruime opzet, met brede gangpaden zodat iedereen op zijn gemak bij de kramen kan (blijven) kijken. Wat blijkt? Er zijn nog maar een stuk of 5 plaatsen vrij. We zitten dus bijna vol!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten