zaterdag 3 september 2011

Nieuwe deelneemster en nieuws van een deelneemster

Net terug van een paar gezellige marktjes in Winschoten. En vanmiddag nog even naar Muntendam. Allemaal op zoek naar bijzondere deelneemsters aan de beurs Creatief Oldambt.

Vanmorgen de aanmelding binnen gekregen van Annet Kriessan, alias Malle Molly. Zij verzorgt workshops voor volwassenen en in haar hoedanigheid als Mally Molly voor kindertjes. Tijdens de beurs neemt zij het schminken voor haar rekening en ik weet zeker dat ze dat op een hele creatieve manier zal doen! Je vindt haar in een kraam naast het springkussen. Of op het springkussen.... Maar je ziet haar vanzelf. Kijk maar eens op haar website.

Ina van der Wal van SerDani is verhuisd. Van de Eexterweg naar de Vogelzangsterweg 9 in Scheemda. In haar winkel-aan-huis heeft ze een gezellige winkelruimte ingericht, waar van alles op creatief gebied te vinden is. Met name allerlei soorten en kleuren garen. Ina is een creatieve vrouw en je weet hoe dat gaat met creativiteit: eenmaal begonnen kun je niet stoppen. Dus ze heeft ook: zelfgemaakte labeldoekjes, luiertassen etc. Een bezoekje zeker waard. Kijk maar eens op haar website voor meer informatie.

Onze Rick heeft net visite gekregen van zijn nichtjes Indy & Sanne en ze bungelen met z'n allen in de hangmat. Een dag als vandaag is heerlijk, nazomeren en genieten van de zon die we zo lang hebben moeten missen. Knaks in de pan en lekker buiten eten met z'n allen. Fijn weekend allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen