dinsdag 11 oktober 2011

RTV Blauwestad

Vorige week had ik RTV Blauwestad op de hoogte gebracht van Creatief Oldambt en gevraagd of ze ons ook wilden bezoeken. Ik had niet verwacht dat ze het zouden doen, maar stiekem toch gehoopt. En...... ze komen! Aan het begin van de middag willen ze filmbeelden maken van de beurs en een paar deelnemers uitlichten. Zij houden, net als wij, van positiviteit in de regio. En dat zit wel goed bij Creatief Oldambt!

Ik weet van de deelnemers dat ze er allemaal heel veel zin in hebben en heel druk bezig zijn met de voorbereidingen. Iedereen wil voldoende voorraad hebben, juist een beetje anders dan anders, en de mensen met zelfgemaakte producten zitten als een razende spulletjes te maken voor de kraam. Allemaal even uniek en bijzonder.


Voor tuindecoratie hebben we een standhouder die aan de voorkant van de Eextahal een plekje heeft. Het is 't Rietstee uit Noordbroek. Zij hebben allerlei bijzondere tuindecoraties, heel veel soorten tuinprikkers en ze geven ook informatie over de workshops die ze geven. Ze hebben best wat ruimte nodig en door de tuinprikkers is de zaal geen optie. Maar ze vinden het prima om buiten te staan en de voorpret alvast bij de voordeur te laten beginnen. Van harte welkom, Marcel en Jetty.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten