woensdag 19 september 2012

Stoomgemaal en Funnybutton

In ons Oldambt is altijd wel wat te doen. De ene week wat meer dan de andere week, maar over het algemeen steeds meer. En ook hele leuke initiatieven, nieuw en verfrissend.

Aanstaande zondag bijvoorbeeld, wordt er bij het Stoomgemaal in Winschoten een gezellige herfstfair georganiseerd. Van 11-17 uur vindt u aan Oostereinde 4 een keur van producten, zoals brocante, groen decoraties, kleding, streekproducten etc. Pieter Dekker heeft hierbij een speciale arrangement samengesteld vanuit de haven in Midwolda. U kunt per schip vervoerd worden naar het stoomgemaal, die voor deze gelegenheid draaiende is overigens, en per oude bus terug naar de haven. Entree is 2 euro p.p. en de opbrengst komt ten goede aan het stoomgemaal.

We duimen met elkaar voor droog weer! Zie deze link voor meer informatie.

 
 
 
Voor de beurs ben ik op zoek naar allerlei bijzondere adresjes. Soms hier in de buurt, soms wat verder weg. Ik ben voornamelijk uit op bijzondere adresjes, een beetje anders dan anders, die aanbod hebben die je normaal niet ziet. Dit is namelijk een prima aanvulling op het aanbod in ons eigen gebied. Niets ten nadele daarvan overigens! Ook dichtbij is veel meer te vinden, dan je in eerste instantie denkt.
 
Zo kwam ik op www.funnybutton.nl uit Amersfoort. Je kunt het zo gek niet bedenken, wat voor prachtige knoopjes er zijn. En een bijzonder knoopje kan een al dan niet zelfgemaakt vestje bijvoorbeeld helemaal afmaken. Je zou zelfs een kant en klaar vestje kunnen kopen, bijzondere knoopjes erop maken en je hebt vervolgens een uniek kledingstuk.
 
Op de website heeft Corrina van Funnybutton ook allemaal bijzondere ideetjes staan om inspiratie op te doen. Zeker de moeite waard om eens een kijkje op deze website te nemen! Het is een webwinkel, dus u kunt ook online bestellen. Dit jaar kan Corrina de beurs helaas niet bezoeken, maar een volgende keer wil ze graag deelnemen. Daar verheugen we ons al op!
 

 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen