dinsdag 11 september 2012

Volle kracht vooruit!

De aanmeldingen beginnen nu binnen te komen. Iedereen is inmiddels weer uit de vakantiestand en in het normale ritme. Ook wel weer prettig :)

Voor de mensen die van creatieve markten houden, aanstaande zondag 16 september is een bijzondere markt in Hengelo. Een hip en handgemaakt markt. Met allerlei bijzondere (web)winkeltjes die hun zelfgemaakte waar aanbieden. Allemaal inspiratie!

Kijk voor meer info maar eens op deze link.Op de weblog van een van de deelnemers van de markt vond ik bijvoorbeeld de uitleg om een haaknaald te maken met fimo-klei. Zoals deze:


Geen idee of dat ook handig haakt, maar het ziet er wel erg vrolijk uit. Klik hier voor de tutorial.

Het tijdschrift op de achtergrond is een Engels tijdschrift genaamd Mollie Makes. Het is een trendy, creatief tijdschrift, met allerlei bijzondere ideeën om zelf te maken. Ook in Nederland te verkrijgen via Happy Stitches. Ik heb een exemplaar besteld en hou jullie op de hoogte of het de moeite waard was.

In Nederland hebben we ook zo'n inspirerend tijdschrift. Flow Magazine. Vaak ook met allerlei creatieve ideeën en reportages. Dit keer een groot artikel over de creatieve markten bij onze oosterburen. Ik vind zelf het papier en de opmaak die ze gebruiken erg aantrekkelijk. Mooi die trend, dat iedereen weer creatiever wordt.

Later verder, want:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten