dinsdag 30 oktober 2012

Ruchtbaarheid

Nu het mooi richting 25 november gaat, is het tijd om het aan iedereen te laten weten. De voorbereidingen daarvoor waren al getroffen, maar nu is het tijd om het uit te voeren. Doe je dat te vroeg van tevoren, dan is iedereen het weer vergeten. Dat komt dus op de laatste weken aan.

De posters zijn binnen! Deze zijn in Scheemda verspreid en worden de komende week in de hele regio verspreid. Ook de deelnemers krijgen allemaal een pakketje met posters en flyers. De laatste zijn nog onderweg van de drukker, maar die zullen één dezer dagen wel arriveren.


Dit is de poster. Qua kleurgebruik wilde ik een link maken naar de kleuren van Sinterklaas. Omdat het de tijd van het jaar is, maar ook omdat Sinterklaas in hoogst eigen persoon aanwezig zal zijn op de beurs!

De komende dagen zal ik deze door de regio gaan verspreiden. Als het weer het toelaat met dit vervoermiddel, de Creatief Oldambt fiets!


Dan komen er nog spandoeken langs de A7 en bij boerderij Hermans Dijkstra in de tuin. Een vrolijke, duidelijke banner, die zeker op gaat vallen!Dan gaan de komende dagen de persberichten de deur uit naar alle plaatselijke kranten en komt een week voorafgaand aan de beurs een advertentie in het Dagblad van het Noorden. Een voorproefje stond het afgelopen weekend al in de bijlage van Wonen & Co, waar Creatief Oldambt tussen de fairs in november stond. Nog veel respons gehad van mogelijke deelnemers. Deze week eerst maar eens bekijken of we ze nog kunnen plaatsen. Te vol is ook niet mooi. Er zijn best veel workshops bij en die hebben ook de ruimte nodig.

Ook Jan & Christianne van boerderij Hermans Dijkstra hebben het evenement nu vermeld op hun website. Zij kijken er ook naar uit!

Genoeg te doen dus, de komende weken. We hoeven ons niet te vervelen! Ik hou jullie op de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten