donderdag 8 november 2012

Sfeerimpressie op film van Creatief Oldambt

In september was er een bijzondere Herfstfair bij het museum stoomgemaal in Winschoten. Alle ontwikkelingen hiervoor had ik op de voet gevolgd en Bianca en Anita hadden er een sfeervol geheel van gemaakt. Het weer deed mee, dus wat wil je als organisator dan nog meer?

Arnoud van der Laan van AE audio productions uit Muntendam heeft daar een smaakvolle film van gemaakt, die te vinden is op zijn youtube pagina. Arnoud heeft een bijzondere band met het stoomgemaal, want zijn opa was de laatste machinist en heeft met zijn gezin - w.o. de vader van Arnoud - bij het stoomgemaal gewoond. Deze bijzondere band met het stoomgemaal, kun je in het filmpje duidelijk opmerken. Mijns inziens kijkt Arnoud met oog voor detail, wordt er rustig gefilmd waardoor hij een prima totaalbeeld levert van het evenement.Daar wilde ik natuurlijk meer van weten! Arnoud filmt vaker op locatie en met name gerelateerd aan zijn werkzaamheden als geluidstechnicus, wat betekent dat hij overwegend koren en orkesten filmt. Maar hij vindt het leuk om deze werkzaamheden uit te breiden naar andere evenementen. Kwam dat even goed uit! Daarom, lang verhaal kort: Arnoud komt een sfeerimpressie filmen op 25 november en gaat dit tzt op zijn youtube kanaal plaatsen (ik meld het tijdstip wel in de blog). Dit filmpje kunnen we dan linken voor promotionele doeleinden. Ik ben ervan overtuigd, dat Arnoud er ook deze keer weer een sfeervol geheel van maakt. Prachtig toch?

Vanmiddag nog een paar enveloppen bezorgen, posters ophangen, flyeren etc. Maar eerst: de lijst van deelnemers bijwerken. Zie het tabblad "deelnemers 2012" bovenaan de pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten