vrijdag 23 november 2012

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht

We maken ons op voor de intocht van Sinterklaas morgen in Beerta. De vlaggetjes liggen klaar, het pietenpak ligt ernaast, de tekening is opgerold en de wortels zijn ingeslagen.
 
 
 
Ook de decoratie van Creatief Oldambt in Sinterklaassfeer is af. We hadden bij Hobby & Freizeit in Leer een decoratie-hart van smeedijzer gevonden. Een mooi ding om elke keer weer helemaal opnieuw te decoreren voor de tijd van het jaar: Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag, Pasen, noem maar op. Dit is het resultaat:
 Bij Kruidvat waren leuke lampjes met een batterijtje erin. Niet zo goed te zien op de foto, maar zondag wel in het echt.

Vandaag telefoon gekregen van RTV Noord, morgenvroeg worden we gebeld om over Creatief Oldambt te vertellen in het programma Zaterdag Agenda. Eerst nog naar Dollard Radio in Winschoten en na RTV Noord nog even kort op Havenstad FM. Tussendoor de aggregaten alvast plaatsen, Sinterklaas binnenhalen en aan het eind van de middag starten met opbouwen. We hoeven ons morgen niet te vervelen dus!

 
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen