woensdag 21 november 2012

Trends

Aan twee creatieve dames, beide standhouders van Creatief Oldambt, stelde ik de vraag: nemen jullie nog trends mee? Is er nog nieuws te melden op creatief gebied.

Ina van der Wal van Serdani vertelde over het nieuwe product waarmee je kunstbontkraagjes kunt breien of haken. Te gebruiken voor een trui, een jas of een vest. Maar even op google gezocht, wat je allemaal met kunstbont kunt doen. Want dat vraagt natuurlijk om allerlei creatieve, winterse ideeën! Heerlijk met het koude weer in aantocht.
En zo zijn er vast nog meer voorbeeldjes te vinden. De radertjes draaien...... Bij Ina ook, want ze is nog druk bezig om allerlei winterse telefoonhoesjes te breien. We zijn benieuwd!

Zo kun je met een kleine aanpassing dingen helemaal uniek maken, een uiting van je eigen creativiteit. In een tijdschrift zag ik hangers met korte teksten, aan een lange ketting. Er zijn 7 kant en klare modellen, die al erg leuk zijn, maar je kunt ook je eigen tekst in zo'n hanger laten zetten. Voor een one-of-a-kind variant. Kijk maar eens op deze website.Mieke van Hobbyhoek Miekepiek ziet de laatste tijd de trend van allerlei dingetjes van vilt maken. De aanschaf van vilt is niet zo duur en je kunt er hele leuke dingen mee maken.
Het amigurumi haken is nog steeds een trend. Ik kwam een grappig voorbeeldje op Freubelweb tegen van gehaakte kerstlampjes. Op een verzamelsite van allerlei creatieve ideeën met beschrijvingen. Wel in het Engels. Zie hier de link.Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen