dinsdag 20 november 2012

Zelf breien of laten doen?

Vanmorgen de brieven in Midwolda rondgebracht, samen met Jan & Christianne van boerderij Hermans Dijkstra. Zo zijn alle omwonenden op de hoogte van Creatief Oldambt en zijn ze voorbereid op de verkeersregelaars. Ze zijn uiteraard ook van harte welkom om Creatief Oldambt te bezoeken.

De inzendingen voor de wedstrijd komen op gang. En de meeste geven het goede antwoord op de vraag in welk jaar boerderij Hermans Dijkstra is gebouwd. Op zaterdagmiddag 12.00 uur worden er 7 prijswinnaars uitgehaald, die direct bericht krijgen en op de blog worden vermeld. Spannend hoor!
Johanna is net terug uit Amerika. Ze heeft de derde prijs in de wacht gesleept in de categorie 3D karikaturen. Als enige niet Amerikaanse. Heel knap en we feliciteren haar dan ook van harte!

Kwam vandaag op een nieuwssite een creatieve advertentie tegen, die ik jullie niet wil onthouden. Zelf een muts breien is leuk, maar als je daar geen zin of geen tijd voor hebt, kun je ook een zelf gebreide muts op bestelling kopen. In elke vorm en kleur die je maar wenst. Klik hier voor de site.


Laat de winter nu maar komen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten